Roladka z szynką parmeńską i suszoną śliwką

08.02.2018

Wyborne roladki na obiad z nutą słodkości.Składniki:Kotlet schabowy 2 szt.Suszone śliwkiSzynka parmeńska 2 plasterkiSól do smakuMaggi do smakuCukier trzcinowyMasłoPrzygotowanie syropu trzcinowego:Cukier rozpuścić w rondelku, dodać ½ łyżeczki masła, chwilę podgrzać i polać przygotowane roladki.Przygotowanie:Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i rozbić tłuczkiem. Następnie położyć plasterek szynki i dowolną ilość suszonych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close