Ziemniaki pieczone z kminkiem i czosnkiem

08.02.2018

Super dodatek do obiadu. Ziemniaki są aromatyczne i chrupiące.

Składniki:Ziemniaki 60 dag
Czosnek 5 ząbków
Kminek 1 łyżka
Sól do smaku
Tłuszcz do formy
Wykonanie:Czosnek zmiażdżyć i utrzeć z solą do smaku, natrzeć obrane i pokrojone w plastry ziemniaki, posypać kminkiem. Następnie ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym tłuszczem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close