Bogracz drobiowy na białym winie

09.02.2018

Kolejny mój przepis na smaczną i aromatyczną przekąskę na zakończenie karnawału.Składniki:2 podwójne filety z kurczaka4 białe cebule1 kg pomidorów3 czerwone papryki½ butelki białego wytrawnego wina1 kg ziemniakówsól i pieprz do smakupapryka mielona słodka lub ostra do smaku4-5 łyżek olejuWykonanie:Cebulę drobno posiekać, zaś mięso i oczyszczoną paprykę pokroić w kostkę.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close