Tatar z Śledzia

Skład:

4 filety śledziowe typu: wiejskie z beczki „Seko”

2 ogórki konserwowe

1 mniejsza czerwona cebula

ćwierć małej czerwonej papryki

4 marynowane pieczarki do dekoracji

sól, pieprz

Przygotowanie:

Śledzie wyjmujemy z zalewy i dokładnie osuszamy ręcznikiem papierowym, następnie siekamy w drobną kostkę.

Ogórki trzemy na dużych oczkach tarki.

Cebulę i paprykę drobno siekamy.

Na talerzu ustawiamy dwie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close