Pasta z zielonego groszku z dodatkiem orzeszków i świeżej bazylii

10.02.2018

Rewelacyjna pasta do kanapek, tostów na bazie zdrowych, naturalnych produktów połączonych z wyczuwalnym aromatem cytrusów. Idealnie sprawdza się również do przygotowania imprezowych przekąsek.
Składniki:
400g mrożonego zielonego groszku150g orzeszków ziemnych niesolonych80g parmezanu lub innego sera żółtego50g świeżej bazylii4 ząbki czosnku80ml oliwysok z połowy cytrynysok z połowy limonkiświeżo zmielony

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close