Sałatka filet z dorsza na zielono

10.02.2018

Sałatka z pieczoną rybą, świeżym szpinakiem, zielonymi warzywami: groszkiem, ogórkiem i bobem, do tego chrupiący prażony słonecznik i całość polana delikatnym miodowo – koperkowym orzeźwiającym dressingiem.
Składniki:
450g fileta z dorsza150g mrożonego zielonego groszku150g mrożonego bobu300g zielonego ogórka100g świeżego szpinaku4 łyżki słonecznikasok z cytrynysólpieprz
Dressing3 łyżki oliwy z oliwek1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close