Brzoskwiniowy rarytas

11.02.2018

Orzeźwiające brzoskwiniowo – cytrynowe ciasto z bitą śmietaną i kruchymi waflowymi rurkami oblanymi czekoladą.
Składniki:
Biszkopt:3 jajka1/2 szklanki cukru1 łyżka mąki ziemniaczanej1/2 szklanki mąki pszennej1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżka olejuszczypta soli
Masa śmietanowa:600ml śmietany 30%400g mascarpone1/2 szklanki cukru pudru
Dodatkowo:2 puszki brzoskwiń 1 cytrynowa galaretka260g rurek waflowych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close