RURKI Z KREMEM MALINOWYM

Składniki:
Ciasto:
250 g margaryny (1 kostka)50 dag mąki pszennej1 jajko1 szklanka śmietany 18%szczypta soliDodatkowo:
1 nadzienie cukiernicze Lauretta o smaku malinowym1/2 tabliczki gorzkiej czekolady (50g) Przygotowanie:
Ciasto – mąkę z solą przesiać. Schłodzoną margarynę dzielimy na małe kawałki. Wysiekać ciasto do momentu powstania kruszonki. Następnie zrobić kopczyk,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close