Żołądki Drobiowe w Sosie Koperkowym

Skład:

1 kg żołądków drobiowych

2 cebule

750 ml bulionu drobiowego

pęczek koperku

4 łyżki mąki + 200ml wody

sól, pieprz

½ łyżeczki ostrej papryki

2 łyżki śmietany

przyprawa w płynie

olej do smażenia

Przygotowanie:

Żołądki oczyszczamy i przekładamy do garnka. Zalewamy wodą i zagotowujemy. Gdy woda się zagotuje to po kilkunastu sekundach żołądki wylewamy na durszlak. Podroby

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close