Sałatka z brokułem, jajkiem i szynką

13.02.2018

Idealna na Wielkanoc!Składniki:1 brokuł7 jajek ugotowanych na twardo1 kukurydza konserwowa200 g szynki4 łyżki ziaren słonecznikapół szklanki majonezu1 łyżka musztardysól, pieprz, cukierłyżka soku z cytryny

Sposób przygotowania:
1. Brokuł umyć i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny cukru i łyżką soku z cytryny. Ostudzić, podzielić na różyczki.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close