Cytrynowe boczniaki smażone z cebulką

Zakupiłam cytrynowe boczniaki, takiej odmiany jeszcze nie znałam więc postanowiłam popróbować.
Boczniak cytrynowy jest jednym z wielu gatunków grzybów o działaniu przeciwnowotworowym.
Jest delikatny w smaku, podobnym do kurki.
Znakomity do mięs czy ryb ale i sam smakuje wybornie.
Dziś właśnie sobie to udowodniłam, danie wyszło obłędne w smaku.
Cytrynowe boczniaki smażone z cebulką.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close