Naleśniki owsiane

13.03.2018

Prościutkie naleśniki bez glutenu i bez laktozy, jedna z moich ulubionych wersji Na dodatek dwukolorowa

Składniki:

1 szklanka bezglutenowej mąki owsianej
1 szklanka mleka sojowego (bez cukru)
1 jajko
2 łyżki oleju rzepakowego
szczypta soli
1 łyżeczka gorzkiego, ciemnego kakao
dodatki: ser kozi i domowy dżem malinowy

Przygotowanie:
Wszystkie składniki (oprócz kakao) mieszamy za pomocą trzepaczki aż

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close