Cappuccino – przepyszne ciasto bez pieczenia

15.03.2018

Przygotujesz w 20 minut!Składniki:forma 36×21 cm1 opakowanie okrągłych biszkoptów (ok.200 g)poncz – niepełna szklanka kawy rozpuszczalnej lub mocnego cappuccino200 g masła3 żółtkapół szklanki cukru pudru2 szklanki mleka w proszku500 g serka homogenizowanego waniliowego3 łyżki żelatynyPolewa:3 łyżki wody lub mleka3 łyżki cukru pudru3 łyżki ciemnego kakao100 g masła

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close