Truskawkowy sernik na zimno

15.05.2018

Ekspresowy i znakomity!Składniki:1 opakowanie okrągłych biszkoptów (120 g)1 kg serka truskawkowego w wiaderku (np. President)1 szklanka cukru pudru1 łyżeczka cukru waniliowego 3-4 łyżki żelatyny1/2 szklanki wrzątku500 g truskawekokrągła forma, średnica 22-24 cm

Sposób przygotowania:
1. Żelatynę rozpuszczamy dokładnie w 1/2 szklanki wrzątku, zostawiamy do całkowitego wystudzenia.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close