Korzenne ciasto z kandyzowanymi wiśniami

29.05.2018

Składniki (przepis na tortownicę o średnicy 24 cm):
2 szklanki mąki tortowej0,5 szklanki cukru2 łyżki miodu3 łyżki kakao1 łyżeczka sody oczyszczonej1/3 łyżeczki proszku do pieczenia2 łyżeczki mielonego cynamonu1 łyżeczka mielonego imbiru1 łyżeczka przyprawy do piernika0,5 szklanki oleju1 szklanka mleka2 jajka rozm. L1 jabłko starte na tarce o grubych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close