Ptasie mleczko z malinami

03.07.2018

Szybkie, lekkie, idealne…
Składniki:okrągłe biszkopty (ok. 16 szt.)0,5 l śmietanki 30% 2 płaskie łyżeczki cukru pudru2 galaretki cytrynowe2 szklanki wrzątkumaliny ok. 30 szt.starta biała czekolada do posypania wierzchuforma: 24×24 cm
Sposób przygotowania:
1. Formę wyłożyć papierem do pieczenia. Spód wyłożyć biszkoptami.

2. Galaretki rozpuścić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close