Letnia zupa z fasolką szparagową i czerwonym buraczkiem

11.07.2018

W mojej kuchni nastała pora na zupy warzywne. Oto pomysł na jedną z nich:)

Składniki :

2-3 garście fasolki szparagowej2-3 ziemniaki1 czerwony średniej wielkości młody buraczek1 cebula2 młode marchewki, 1 młoda pietruszkakawałek młodego seleralistek laurowy, kilka ziaren pieprzu czarnegosuszone zioła : tymianek, majeranek,zioła prowansalskiesól, olej do smażeniaewentualnie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close