Bułeczki z jagodami

10.08.2018

Mięciutkie, puszyste, pełne owoców..i świat może nie istnieć. Nooo.. jeszcze szklaneczka zimnego mleka i jestem w niebie…
Składniki:

Ciasto:4 szklanki mąki pszennej1 1/2 łyżki suchych drożdży1/2 łyżeczki soli3/4 szklanki cukru2 jajka1 szklanka ciepłego mleka115 g miękkiego masłaNadzienie:
1/4 szklanki brązowego cukruok. 1/2 l jagód1 łyżka mąki kukurydzianejDodatkowo:lukierW misce

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close