Makaron z boczkiem i pieczarkami

11.08.2018

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tak przygotowany makaron jest świetnym posiłkiem jako szybki obiad czy też lunch w pracy.
Odgrzany i zimno smakuje świetnie.
Gorący możemy posypać serem żółtym i polać ketchupem.

Składniki:
300g. makaronu świderki
500g. boczku wieprzowego, parzonego
500g. pieczarek
2 cebule
6 ogórków kiszonych lub małosolnych
sól, pieprz
Przygotowanie:
Makaron ugotować

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close