Ogórki po zbójnicku

11.08.2018

Wyśmienite, diabelsko ostre, idealne do dań grillowych od wielu sezonów królują na naszym stole.
Składniki:
3kg ogórków 0,5kg cebuli2,5łyzki soli Zalewa:
3 szklanki octu3 szklanki cukru4 łyżeczki pieprzu mielonego4 łyżeczki ostrej papryki4 łyżeczki curry4 łyżeczki gorczycy
Wykonanie:
1. Ogórki umyć, wysuszyć i pokroić w słupki, a cebulę pokroić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close