WYTRAWNY KWIAT Z CIASTA DROŻDŻOWEGO

Składniki:
400 ml mleka600 g mąki pszennej50 g świeżych drożdży1 łyżeczka soli1 łyżeczka cukru2 łyżki oleju roślinnego150 cienkiej kiełbasy1 jajko1 – 2 ząbek czosnkuok. 100 g żółtego sera np. gouda sezamostra mielona paprykaPrzygotowanie:
Kiełbasa – kroimy w drobną kostkę.

Ser żółty – zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close