Ciasto budyniowe z dżemem i bezą

14.09.2018

Pyszne ciacho do kawy,na niedzielę ,lub na jakąś specjalną okazje,ja użyłam dżemu z czarnej porzeczki bo jest lekko kwaskowy i fajnie się kontrastuje ze słodkim kremem i bezą,ale fajnie sprawdzi się też wiśniowy-polecam
Składnki:na blaszkę-25-36cm na ciasto: 3 szkl.mąki pszennej,1/2 szkl. cukru pudru1 kostka margaryny,6 żółtek1 i 1/2 łyżeczki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close