Kociołek pomidorowy z fasolką i mięsem mielonym

14.09.2018

Kociołek pomidorowy z fasolką i mięsem mielonym

Ta potrawa to taka inna wersja fasolki po bretońsku, bo zamiast kiełbaski i wędzonego boczku mamy w niej mięso mielone podsmażone z cebulką. Danie jest bardzo smaczne i syte. Polecam!

Składniki:

40dkg fasolki Piękny Jaś

0,5kg mielonej wieprzowiny

1 marchewka

1 cebula

2 ząbki czosnku

200ml przecieru pomidorowego

Przyprawy: majeranek,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close