Żeberka w miodowo-musztardowe z warzywami

15.09.2018

Pomysł na żeberka z „Doradcy smaku”,bardzo fajny obiad,żeberka pięknie rumiane,do tego pyszne warzywa,ugotowałam do tego jeszcze ryż i pyszny obiad gotowySkładniki:800 g żeberek100 ml białego wytrawnego wina3 łyżeczki Musztardy rosyjskiej Prymat3-4 łyżki miodu1 biała cebula2 marchewki1 seler naciowy1 pietruszka3 pomidory pelati z zalewą50 ml

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close