CHRUPIĄCE PLACKI Z DYNI I WĘDZONEGO TOFU

21.09.2018

Bardzo polubiliście przepis na SKŁADNIKI (ok. 18 szt.)
placuszki:
500g dyni*
90g wędzonego tofu
6 łyżki mąki z ciecierzycy
12 łyżek wody lub mleka roślinnego
1/2 łyżeczki kuminu
1/2 łyżeczki curry
1/2 łyżeczki soli
pieprz do smaku
olej do smażenia

sos sezamowy:
2 łyżki tahini
1 łyżeczka soku z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close