CYTRYNOWIEC Z KREMEM

Składniki:
Ciasto cytrynowe:
6 jajek3/4 szklanki cukru kryształ 2 opakowania cukru cytrynowego Delecta200 g margaryny2 łyżki oleju rzepakowego1,5 szklanki mąki pszennej1 szklanka mąki ziemniaczanej1 łyżka proszku do pieczeniasok wyciśnięty z 1 cytryny1 olejek cytrynowy Masa budyniowa kakaowa:
2 budynie czekoladowe bez cukru (40 g)3/4 szklanki cukru1/2 l mleka250 g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close