Zupa bolońska

07.10.2018

Zupa bolońska

Bardzo sycąca i rozgrzewająca zupa. Jest szybka w przygotowaniu i przepyszna w smaku. Polecam!

Składniki:

0,5 kg wieprzowego mięsa mielonego

1 cebula

2 ząbki czosnku

1 marchew

500 ml przecieru pomidorowego

1 litr wody lub bulionu

przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka oraz ostra, bazylia, majeranek

olej do smażenia

1 łyżka mąki

100ml śmietanki 18%

żółty ser do posypania

150g makaronu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close