Jesienna zupa z kapustą i kukurydzą

08.10.2018

Składniki :

2 marchewki1 pietruszka5 średnich ziemniaków1 cebulakawałek pora i seleramała puszka kukurydzymała główka kapustyok. 5 łyżek włoskiej passaty z bazylią, kto lubi bardziej wyrazisty smak pomidorów doda jej więcejsól, pieprzolej do smażeniamajeranek, zioła prowansalskie, liść laurowy, kilka ziaren pieprzu, pieprz ziołowyświeży lubczyk, koperewentualnie kawałek kostki bulionowej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close