MAKARON Z GRZYBAMI I SŁODKĄ ŚMIETANKĄ

09.10.2018

WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUTORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 14 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 2-3
Składniki: 250 g makaronu,200 g grzybów leśnych,200 g śmietanki 30%,40 g masła,mała cebula,’2 ząbki czosnku,szczypta tymianku,sól,pieprz świeżo mielony,duża garść posiekanej natki pietruszki.Przygotowanie:Grzyby oczyszczam, kroję na mniejsze kawałki.Makaron gotuję al dente.Cebulę i czosnek siekam, szklę na 20 g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close