Cevapcici jagnięce

15.10.2018

Tym razem kuchnia bałkańska. Te małe kotleciki można robić z wielu rodzajów mięs bądź ich mieszanki. Ja użyłam jagnięciny, która ma dość charakterystyczny i wyrazisty smak. Danie jest proste w wykonaniu także zrobić je może naprawdę każdy. Potrzebujemy:

Kotleciki:
500g mielonej jagnięciny,ciemny sos sojowy,1 cebula,pieprz,curry,czosnek,przyprawa do CevapciciSosy:jogurt naturalny 180g,majonez,ketchup,szczypiorek,czosnek,sól,pieprzDo

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close