Ryba pieczona z warzywami

18.10.2018

Ryba pieczona z warzywami

Smacznie, zdrowo, kolorowo! Dziś polecam soczystą i aromatyczną rybkę z cytrynową nutką, pieczoną w towarzystwie smakowitych warzyw.

Składniki:

ok 5 filetów rybnych (może to być dorsz, mintaj, morszczuk, miruna…itp.)

1 opakowanie mrożonki warzywnej

5 dkg masła

1/2 cytryny

Przyprawy: sól, pieprz cytrynowy (lub zwykły)

opcjonalnie świeże zioła

*** Filety rybne myjemy osuszamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close