Kaszotto z warzywami i soją – wegańskie, bezglutenowe :)

19.10.2018

Proste i szybkie w przygotowaniu danie obiadowe, pełne różnych warzyw, kaszy gryczanej, ziaren soi, a także aromatycznych przypraw. Jest to opcja bezmięsna i bezglutenowa. Z poniżej użytych składników wychodzą 2-3 porcje.

Składniki (2-3 porcje):
200 g pieczarek1 czerwona papryka1/2 brokuła1 malutka dynia Hokkaido100 g ugotowanych ziaren soi 120

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close