Sałatka z roszponką, ogórkiem, jajkiem i paluszkami krabowymi

19.10.2018

Szybka w przygotowaniu, tania, pachnąca koperkiem sałatka ze świeżej sałaty, zielonego ogórka, jajek i delikatnych paluszków krabowych, która polana wyrazistym musztardowym sosem smakuje rewelacyjnie i jest doskonałą propozycją drugiego śniadania.
Składniki:
80g roszponki2 zielone ogórki4 jajka100g paluszków krabowych surimi3 łyżki posiekanego koperku
Sos musztardowy:3 łyżeczki musztardy miodowej1 łyżeczka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close