Wytrawne galette z kurkami i serem pleśniowym

20.10.2018

Słodko – słona tarta o nieregularnych chrupiących brzegach, z cienką warstwą kurek ułożonych na warstwie aromatycznego sera z dodatkiem czosnku to świetny pomysł na szybki w przygotowaniu sezonowy obiad.
Składniki:
Ciasto:125g masła extra260g mąki pszennej1 jajko1/2 łyżeczki proszku do pieczenia1/2 łyżeczka cukru pudru1/2 łyżeczka soli
Dodatkowo:200g świeżych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close