Boćwina a’la szparagi pod beszamelem

24.10.2018

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Dziu015b na stole zagou015bciu0142a bou0107wina au2019la szparagi pod beszamelem. Bou0107wina to nie botwinka, pamiu0119tajcie o tym. To zupeu0142nie inna rou015blina, bez bulwy czyli burak liu015bciasty. Smakuje super, szczegu00f3lnie pod gu0119stym sosem. Ma ru00f3wnieu017c wiele innych zastosowau0144, jak np. sau0142atki. To bardzo fajne warzywo i do tego bardzo zdrowe. Jeu015bli nie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close