Kora orzechowa z brzoskwiniami

24.10.2018

Pyszne ciacho,z orzechami,wiórkami kokosowymi,rodzynkami i brzoskwiniami,do tego pyszna masa i galaretka-polecam do kawki na każdą okazję
Składniki:Biszkopt bakaliowy:8 białek200g cukru3 żółtka200 g orzechów włoskich, zmielonych100 g wiórków kokosowych100 g rodzynek3 łyżki mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczenia
krem budyniowo-brzoskwiniowy:sok z 1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close