Risotto z kurkami i świeżym lubczykiem

24.10.2018

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kremowe risotto z delikatnymi w smaku leśnymi kurkami oraz aromatycznym, świeżym lubczykiem.

Składniki:
1 cebula
2 łyżka masła klarowanego
300g. oczyszczonych kurek
300g. ryżu arborio
100ml białego wina
1l. rosołu lub bulionu
1 garść świeżych liści lubczyku
sól morska świeżo mielona
pieprz czarny świeżo mielony
2 łyżki masła

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close