ZUPA Z ZIELONĄ FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

25.10.2018

WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35 MINUTORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 9 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 5-7
Składniki:łyżka oleju,łyżka masła,nieduża cebula,1/2 mniejszego pora,opakowanie mrożonej zielonej fasolki szparagowej (450 g),4 większe ziemniaki,2 małe marchewki,mała pietruszka,około 1,5 l bulionu jarzynowego,1/2 łyżeczki kurkumy,sól i pieprz do smaku,małe opakowanie śmietany 18% (180 g),łyżka posiekanego koperku,łyżka posiekanej natki pietruszki.Przygotowanie:Na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close