Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką

26.10.2018

Sezon śliwkowy w pełni, dlatego postaram się go wykorzystać najlepiej jak się da 😊Dziś w mojej kuchni wyrosło puszyste i bardzo smaczne ciasto drożdżoweze śliwkami i chrupiącą migdałową kruszonką.
Idealne na weekendowy podwieczorek.
Jeśli lubisz drożdżówki, to polecam ten przepis! 😍

Potrzebujemy (35×25 cm):Ciasto:35 g świeżych drożdży250 ml ciepłego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close