Kotlety po prowansalsku

26.10.2018

Kotlety po prowansalsku

Delikatne, kruche, soczyste i aromatyczne kotlety schabowe w nowym wydaniu. Wspaniale smakują z duszonymi ziemniaczkami i gotowanymi warzywami, surówką lub kapustą kiszoną jako dodatkiem do obiadu.  Dla mnie to ciekawa alternatywa dla zwykłych kotletów.

Składniki:

4-5 plastrów schabu

2 jajka

1 szklanka bułki tartej

1 /2 szklanki mąki

200g gęstego jogurtu naturalnego

10dkg

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close