Bakłażan faszerowany mięsem mielonym – gluten free, lactose free, LOW FODMAP

27.10.2018

Idealne danie dla osób na diecie bez laktozy, bez glutenu oraz FODMAP (
Składniki na 2 porcje:1 bakłażan1 łyżka soli250 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego1 czerwona papryka, pokrojona w kostkę250 g przecieru pomidorowego*1 łyżka ketchupu*1 łyżeczka ostrej papryki1/2 łyżeczki słodkiej papryki1/2 łyżeczki suszonej bazylii1 łyżeczka suszonego oreganosól, pieprz do smaku4 plastry

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close