MUFFINY KAWOWE Z DŻEMEM

Składniki:
200 ml mleka1/2 szklanki śmietany 18%250 g mąki pszennej2 łyżki kawy rozpuszczalnej2,5 łyżeczki proszku do pieczenia1/2 łyżeczki sody oczyszczonej1 jajko1 olejek spirytusowy rumowy125 g margaryny100 g cukru kryształsłoik dżemu z czarnej porzeczkiPrzygotowanie:
2 łyżki kawy rozpuszczalnej rozetrzeć w moździerzu na drobny proszek. Margarynę rozpuścić i odstawić do ostygnięcia.Do jednej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close