Placuszki twarogowo-jogurtowe z jabłkami

28.10.2018

Śniadanie pachnące cynamonem. Lekkie, puszyste placuszki z duszonym jabłkiem to idealne rozpoczęcie dnia.

250 g twarogu chudego
220 g jogurtu śmietankowego (użyłam Strzałkowo, 7% tłuszczu)
2 jajka
100 g mąki

Wszystkie składniki miksujemy na gładką, jednolitą masę. Powinniśmy uzyskać konsystencję gęstej śmietany. Smażymy na dobrze rozgrzanej patelni, przetartej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close