Quiche z leśnymi grzybami i natką pietruszki

28.10.2018

Quiche to wywodząca się z kuchni francuskiej wytrawna tarta ze słonego, kruchego placka wypełniona masą serowo – jajeczną. W mojej wersji z nadzieniem w postaci aromatycznych leśnych grzybów.
Składniki:
Ciasto kruche:190g mąki pszennej100g masła extra1 jajko1 łyżka śmietany 18%1/3 łyżeczki proszku do pieczenia1/2 łyżeczki solibułka tarta do oprószenia formymasło

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close