Flaczki z prośnianek ( gąsek) z suszonymi grzybami i makaronem

02.11.2018

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jak ja uwielbiam zupy z dodatkiem tych szlachetnych grzybów! Czekam na nie cały rok i robię zapasów na zimę ile się da, mrożąc odpowiednimi porcjami.Głównie z prośniankami przygotowywałam rosół zwany w moim domu królewskim, dziś postawiłam na flaczki, przygotowane na aromatycznym, domowym rosole drobiowym, z dodatkiem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close