Paprykowa zupa z serków topionych

03.11.2018

Pyszna, sycąca, treściwa zupa to jest to co lubię najbardziej zwłaszcza na jesienno- zimowe dni :). Najlepiej smakuje w towarzystwie grzanki czosnkowej :).

Składniki:

1,5 litra wody
500 gram mięsa mielonego
1 duży por
2 papryki
1 cebula
1 kostka rosołowa
2 podłużne serki topione ( śmietankowe lub ziołowe)
2-3 liście laurowe
3-4 ziela angielskie
2 łyżeczki mąki
odrobina tłuszczu do smażenia

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close