Węgierska zupa gulaszowa

05.11.2018

Węgierska zupa gulaszowa

Gęsta, sycąca i mega pyszna zupa gulaszowa z mięsa wołowego i wieprzowego. Jest pikantna, treściwa i rozgrzewająca. Idealna na chłodne, jesienne dni!

Składniki:

20dkg wołowiny

30dkg wieprzowiny (użyłam łopatki)

5 dkg wędzonego boczku

1 cebula

1 czerwona papryka

1/2 papryki żółtej lub zielonej

2 duże ziemniaki

1/2 pora

opcjonalnie: 1/2 szklanki kukurydzy z puszki

2 szklanki pikantnego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close