ZUPA GRZYBOWA

07.11.2018

WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35 MINUTORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 3-4
Składniki:500 g grzybów,2 łyżki masła,mała cebula,1 litr bulionu drobiowego,150-200 ml śmietany 30%,odrobina soku z cytryny,garść posiekanej natki pietruszki,sól,pieprz (najlepiej świeżo mielony).Przygotowanie:Grzyby oczyszczam, myję i osuszam, kroję na mniejsze kawałki.Na maśle szklę drobno posiekaną cebulę, dodaję grzyby, smażę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close