Ciasto Bounty- Sernik kokosowy z mascarpone bez pieczenia

08.11.2018

Składniki:

Krem:

Mascarpone 500 gMleczko kokosowe 400 mlCzekolada biała 100 gWiórki kokosowe 150 gLikier kokosowy 3 łyżki ( opcjonalnie)
(Krem można dosłodzić cukrem pudrem jeśli po przygotowaniu będzie mało słodki. Ja robiłam bez cukru)Żelatyna 2 łyżki płaskie + 50 ml wodyspód do ciasta:

Herbatniki 150 gKakao

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close