Ciasto jogurtowo-truskawkowe – Styropian

10.11.2018

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Tak, od dziu015b zaopatrujemy siu0119 w desery w marketach budowlanych i robimy ciasto styropian. Ten akurat jogurtowo-truskawkowy, ale mou017cecie uu017cyu0107 i innych jogurtu00f3w. Fajnie wyglu0105da i jeszcze lepiej smakuje. W ogu00f3le nie przypomina w smaku styropianu ze u015bcian. wiu0119c siu0119 nie bu00f3jcie, tylko zakasujemy ru0119kawy i robimy. Cukru jest mniej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close